Direct contact? Bel 0174 297 741 [email protected]

Waardebepaling

Wat is mijn woning waard?

Iedereen die zijn huis wil verkopen, of gewoon nieuwsgierig is, wil weten wat zijn huis waard is. “Hoe snel is mijn huis verkocht?” wordt ook vaak gevraagd aan onze makelaar. Of dat nu op een feestje is of kantoor. We kunnen daar snel een schatting voor geven met een gratis waardebepaling. We kijken dan naar de volgende onderdelen:

Voor welke prijs zijn vergelijkbare woningen in de straat verkocht? En is je huis al verkoopklaar of moet er nog wat geklust worden?

We komen vrijblijvend langs om een reële verkoopprijs voor je woning af te geven. We vertellen je ook hoe makkelijk of moeilijk je huis verkoopt in de huidig huizenmarkt.

Je huis verkopen is een emotionele beslissing. Het huis waar je zoveel in beleefd hebt. Leuke, mooie, droevige en romantische momenten. Je huis bestaat niet alleen uit stenen, maar er zit ook heel veel gevoel in….voor jou. Bij kopers moet dat gevoel nog groeien als ze eenmaal in het huis wonen. Dit verschil in emotie tussen verkoper en koper is het moeilijkste voor een makelaar om te begeleiden. De koper is koud en afstandelijk en vergelijkt het huis met andere woningen die ook voldoen aan zijn eisen en budget. De verkoper waardeert het huis vaak hoger dan de marktwaarde door alle emoties in het huis en vaak ook door de huidige hypotheek die op het huis rust.

Het bepalen van de juiste vraagprijs is een moeilijke, maar ook een van de meest belangrijkste voorwaarden voor een succesvolle verkoop.

Wij laten je als verkoper de huizenmarkt zien zodat potentiele kopers beter begrepen worden. We leren je objectiever kijken naar je eigen huis zodat de verschillen tussen vergelijkbare woningen kleiner wordt. Des te meer de vraagprijs overeenkomt met de marktwaarde des te sneller het huis verkocht is. Alles daarboven is emotie en moeilijker te verkopen. We doen er alles aan om de woning zo snel mogelijk te verkopen voor een zo hoog mogelijke verkoopprijs. Met een goede vraagprijs is dit vaak binnen drie maanden.

Maak een afspraak voor een gratis waardebepaling

De juiste prijs bepalen

Wij helpen je je te verplaatsen in hoe een koper zijn keuze maakt. We vergelijken jouw huis met vergelijkbare recent verkochte huizen en met vergelijkbare huizen die nu te koop staan. Hierdoor krijg je een realistisch beeld van het verschil tussen vraagprijs en verkoopprijs.