Direct contact? Bel 0174 297 741 [email protected]

Verkoopklaar maken van je huis

6 tips voor een zo aantrekkelijk mogelijk huis.

  1. Maak je huis zo neutraal mogelijk. Dit helpt potentiele kopers om zichzelf er te zien zitten met hun eigen persoonlijke spullen. Haal dus persoonlijke spullen weg zoals foto’s en alles waar namen op staan. Laat het meer op een vakantiehuis lijken.
  2. Maak alles goed schoon in en rond het huis. Vergeet ook niet het houtwerk, de deuren en de tuin en/of balkon.
  3. Licht en ruimte zijn toverwoorden voor elk huis en zijn erg belangrijk voor een goede indruk. Hou raambekleding open tijdens bezichtigingen en Open Huizen Routes. Vergeet ook niet om donkere ruimtes zoals kelders en bergingen goed te verlichten.
  4. Soms maakt een verfje op de muur een wereld van verschil. Loop alle kamers eens door en overweeg een donkere muur wit te schilderen.
  5. Werk die kluslijst af! De koper denkt in kosten. Hoe vervelend ook, maar kleine reparaties zijn de moeite waard.
  6. Zorg dat de tuin er netjes uitziet. Maai het gras, plant bloeiende plantjes, snoei de heg en struiken en veeg de stoep rond het huis.

Huizenkopers willen tegenwoordig zo min mogelijk klussen of verbouwen aan een huis. Het wegvallen van de mogelijkheid om de verbouwing mee te financieren is in veel gevallen daar een oorzaak van. Eigenlijk willen kopers er zo in kunnen zodat er alleen maar verhuisd hoeft te worden.

Wat kunnen we voor je doen?

Kom bij ons op gesprek om te kijken wat er mogelijk is bij het verkopen van je huis. We hopen dat er een klik is tijdens dit gesprek.