Direct contact? Bel 0174 297 741 [email protected]

Een bod ontvangen! Wat nu?

Onderhandelen

Je kunt altijd afwijken van de vraagprijs. Een koper kan een ander voorstel doen in de vorm van een bod. Wat nu? Er zijn verschillende dingen die je dan kunt doen.

Wij kunnen je per situatie goed adviseren over hoe te reageren op een bod.

Overdracht bij de notaris

Pas als de financiering geregeld is door de koper, dan stelt de notaris de benodigde documenten op en wordt de verkoop afgerond met het passeren van de akte van levering. Ofwel het transport van de woning!

Eindinspectie

Net voordat er getekend wordt zal de koper eventueel met zijn aankoopmakelaar een eindinspectie doen van je huis, tezamen met ons. Dit om te controleren of alle afspraken in het voorlopig koopcontract zijn waar gemaakt. Staan alle spullen er nog die worden overgenomen? Zijn die klusjes wel afgemaakt zoals afgesproken? En is er geen schade ontstaan aan het huis sinds de laatste bezichtiging? Ook worden dan gezamenlijk de meterstanden opgenomen om verwarring te voorkomen. Deze meterstanden dienen door de koper en de verkoper zelf met hun energieleveranciers te worden aangeleverd. Voor de verkoper zijn dit de eindstanden waarop de eindafrekening volgt en voor de koper zijn dit de beginstanden waarop een termijnbedrag gebaseerd gaat worden.

Gefeliciteerd!

Wat kunnen we voor je doen?

Tijdens de koffie bespreken we vrijblijvend wat er mogelijk is bij het verkopen van een woning.