Direct contact? Bel 0174 297 741 [email protected]

Hypotheekadvies

Welke hypotheek past bij mij?

De meeste mensen die een huis kopen moeten een hypotheek afsluiten. Maar welke hypotheek past bij jou? Er zijn veel hypotheekverstrekkers met verschillende soorten hypotheken en verschillende voorwaarden. Welk hypotheek je afsluit is even zo belangrijk als welk huis je koopt. Je moet de hypotheek nu kunnen betalen, maar ook als er iets vervelends gebeurt in je financiële situatie, zoals werkloosheid of arbeidsongeschiktheid. Pas als de hypotheek perfect aansluit op je persoonlijke situatie, kun je onbezorgd wonen.

Wat kun je lenen voor een huis?

We werken nauw samen met De Hypotheker. Het is verstandig om eerst informatie in te winnen over wat je kunt lenen voordat je op huizenjacht gaat. De hypotheekadviseur zal je adviseren wat het maximale bedrag is dat je aan hypotheek kunt lenen en wat daar de kosten van zijn. Zo krijg je een goed beeld van de prijsklasse waarin je kan gaan zoeken.

Wat kost een hypotheek?

Heb je eenmaal je droomhuis gevonden en is het koopcontract getekend, dan is het moment aangebroken om de hypotheek te regelen. De hypotheekadviseur zal daarbij de termijnen in de gaten houden die zijn vastgelegd in het koopcontract.

Belangrijke deadlines zijn;
   de datum waarop de bankgarantie gesteld moet zijn,
   en de vervaldatum van het voorbehoud van financiering.

De hypotheekadviseur neemt de exacte kosten met je door aan de hand van de definitieve offerte van de hypotheekverstrekker.

Welke hypotheekadviseur raden jullie aan?

Maak een afspraak via ons kantoor voor hypotheekadvies. Afspraken zijn mogelijk tijdens kantoortijden, maar ook in de avonduren of op zaterdag. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

“Wij verkopen huizen en brengen mensen bij elkaar.”

We kunnen het ideale huis of koper vinden voor jou. Kom gezellig een bakkie doen zodat we elkaar beter kunnen leren kennen en bekijk wat wij voor jou kunnen betekenen.