Direct contact? Bel 0174 297 741 [email protected]

Bouwkavel Mariëndijk te Kwintsheul

Nieuw

Kwintsheul

Op aanvraag
Terug naar overzicht

Bouwkavel

Kamers: 0
Slaapkamers: 0
Perceeloppervlakte: 1.040 m²

Omschrijving

Bent u op zoek naar een bouwkavel voor uw droomhuis?

Aan een rustige weg gelegen op loopafstand van de dorpskern Kwintsheul, vindt u deze bouwkavel met een kadastrale perceeloppervlakte van circa 1.040 m² eigen grond.

Dankzij de ligging van het perceel kunt u hier heerlijk wonen en tevens optimaal gebruik maken van alle voorzieningen zoals scholen, sportvoorzieningen, de gezellige dorpskern, het busstation en de uitvalswegen.

Kortom; een prachtige plek in het Westland, aan de rand van het sfeervolle Kwintsheul.

WONINGONTWERP                      

De koper van de kavel heeft de vrijheid om binnen de regels van het bestemmingsplan/ omgevingsplan naar eigen wens en invulling een woning te ontwerpen en te bouwen. Koper dient, voor eigen rekening, een omgevingsvergunning aan te vragen.

                              

BOUWRECHT                    

Op het perceel rust reeds een voorlopige woonbestemming. Voor de aanvraag van de omgevingsvergunning, van de door u te realiseren villa, is een bouwrecht noodzakelijk. Desgewenst kan ons kantoor voor de aankoop van een bouwrecht voor u bemiddelen.

                              

BESTEMMINGSPLAN                    

De bestemmingsplankaart met bijbehorende legenda is als bijlage aan deze brochure gehecht. Voor de bestemmingsplanvoorschriften verwijzen wij u naar omgevingswet.overheid.nl ofwel de betreffende gemeente. Indien gewenst kunnen deze voorschriften op verzoek worden ingezien bij de makelaar.

                              

KADASTER                         

Gemeente Wateringen, Sectie C, nummer 6959, groot (voorlopig) 1.040 m².

 

OPLEVERING

In Overleg.

 

INLICHTINGEN EN BEZICHTIGINGEN:

SANTEN & GASILLE Makelaardij o.g. B.V.

Oude Liermolenweg 3

2678 MN DE LIER

0174-511300

 

COURTAGE:

Indien een transactie tot stand wordt gebracht zult u Santen & Gasille Makelaardij B.V. hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

AANSPRAKELIJKHEID:

Alle informatie is geheel vrijblijvend, met zorg samengesteld en ons inziens uit betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Door ons wordt geen aansprakelijkheid aanvaard behoudens voor zover de door ons verplicht afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering in voorkomend geval aanspraak op een uitkering geeft. Alle opgegeven maten en oppervlakte zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Specificaties

Overdracht

  • Vraagprijs: Op aanvraag
  • Status: Beschikbaar
  • Aanvaarding: In overleg

Oppervlakten

  • Perceel: 1.040 m²
Terug naar overzicht

Meer weten over deze woning?

Carin Mooijman

Register Makelaar / Register Taxateur (Gezinsmens)
Telefoon: 0174 297 741
Mobiel: 0627268085
Stuur een mail

Reageer op deze woning

Meer weten over deze woning of een afspraak inplannen? Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!